Tijdelijke opslag

De opslagboxen worden opgeslagen in onze veilige en verwarmde locatie.
Ja, dit kan u bij de reservering van de opslagboxen regelen. Wanneer u gebruik wil maken van onze hulp kan u aangeven hoeveel man hulp u nodig heeft en voor hoelang.
Het grote voordeel van de opslagbox van Polderverhuizingen is dat de opslag naar u toe komt. Doordat de opslag naar u toe komt is hoeft u zelf geen busje te huren en bent u geen tijd kwijt aan het vervoeren van uw spullen.
De kisten zijn in 2 maten beschikbaar. Afhankelijk van uw situatie kunnen we kijken wat voor kisten u nodig hebt om uw spullen op te slaan.
De opslagbox kan u gemakkelijk boeken door te bellen of een e-mail te sturen.
De opslagbox kan alle dagen geleverd worden tussen 08.00 en 16.00 uur. Op zon- en feestdagen rekenen wij een extra toeslag.
Er zijn twee varianten in de opslagboxen, 5 m3 en 10 m3. de afmeting van de twee opslagboxen zijn: 5 m3: 220x110x215 cm (lxbxh) 10 m3: 220x220x215 cm (lxbxh)

Verhuistrailer

De verhuistrailer is een voordelige manier om te verhuizen. De verhuistrailer werkt met drie stappen! 1. U laadt in 2. Wij vervoeren 3. U laadt uit U hoeft zich dus alleen maar de spullen in- en uit te laden!
Met de verhuistrailer wordt het vervoer voor u uit handen genomen. U hoeft zich alleen druk te maken om de spullen in de verhuistrailer te zetten en de spullen weer uit te laden. De verhuistrailer scheelt u het huren van een busje en is tot 2,5 keer groter dan een grote bestelbus!
Er zijn verschillende producten die handig zijn voor en tijdens de verhuizing. Enkele voorbeelden zijn de verhuisdozen en de steekwagen.
De verhuistrailer is 365 dagen per jaar beschikbaar voor uw verhuizing. Het is een kwestie van inplannen, en u bent klaar om te verhuizen.
De verhuistrailer heeft een inhoud van 36 m3, waarmee een gemiddelde eensgezinswoning prima mee verhuist kan worden. De verhuistrailer is tot wel 2,5 keer groter dan een grote bestelbus!
De verhuistrailer kost € 130,- per dag(08.00-16.00). Naast de kosten van de huur komen de kosten voor het transport er nog bij. De kosten van het transport is afhankelijk van de locatie.
Ja, dit is mogelijk. Wanneer u de verhuistrailer boekt kan u ook verhuishulp reserveren.