Onze diensten uitgelegd.

Op deze pagina vind je meer informatie over al onze zakelijke diensten.


Ben je op zoek naar onze particuliere diensten?

Bedrijfsverhuizing


Er zijn veel factoren die meespelen wanneer uw bedrijf verhuist. Voor een vlotte verhuizing zijn voorbereiding en de juiste kennis van cruciaal belang.


Bij de service bedrijfsverhuizing wordt het bedrijfsproces zo weinig mogelijk verstoord. De overdracht zal op het juiste moment worden gepland, in samenwerking met bekwaam personeel en de juiste apparatuur.


Het inrichten van het kantoor en het aansluiten van de ICT is een cruciale stap om na de verhuizing snel weer aan het werk te kunnen. PolderVerhuizingen biedt hiervoor degelijke totaaloplossingen.


PolderVerhuizingen kan de bedrijfsverhuizing volledig uit handen nemen, maar ook assisteren bij specifieke onderdelen van de verhuizing. We denken graag met u mee om de werkzaamheden naar wens uit te voeren.


Heeft u vragen of interesse in onze service bedrijfsverhuizing? Neem dan gerust contact met ons op!

Projectverhuizing

Projectverhuizing is een andere naam voor een grootschalige verhuizing van een belangrijke organisatie. Een verpleeghuis of een school die wordt verhuisd is een voorbeeld van een projectverhuizing. PolderVerhuizingen kan de planning, uitvoering en het onderhoud van de verhuizing op zich nemen.


PolderVerhuizingen zorgt voor de planning en voorbereidingen, die essentieel zijn voor een soepele verhuizing. Het maken van een sterk draaiboek garandeert dat de medewerkers van de organisaties op de hoogte zijn van hun positie. Het schetst een precies beeld van wie waar verantwoordelijk voor is.


Naast een gedegen planning, is het van cruciaal belang om te beoordelen welke kennis nodig is voor het verplaatsen van installaties. 

Bij PolderVerhuizingen zorgen wij voor uitstekende expertise om alle delen van uw organisatie zorgvuldig te kunnen verhuizen.


Tijdens de verhuizing is het belangrijk dat de planning strookt met de uitvoering, en dat er bij problemen snel gezocht wordt naar oplossingen om de verhuizing alsnog soepel te laten verlopen.

Wanneer de verhuizing is afgerond begint de fase van de nazorg van de verhuizing. Tijdens de nazorg worden de puntjes op de i gezet.


Polderverhuizingen kan de projectverhuizing volledig uit handen nemen, maar ook assisteren bij onderdelen van de verhuizing. We denken graag met u mee om de werkzaamheden naar wens uit te voeren.


Heeft u vragen of interesse in onze service projectverhuizing? Neem dan gerust contact met ons op!

Montagediensten

Naast het verhuizen zijn er nog meer diensten waar Polderverhuizingen u in kan voorzien. Eén van deze diensten is onze montagedienst.

Met de montagedienst is het mogelijk om uw aangekochte of verkochte spullen te laten monteren/demonteren. De montage kan gaan om meubilair maar ook om andere producten.


Heeft u vragen of interesse in onze service montagediensten? Neem dan gerust contact met ons op!