De zakelijke verhuizing

Er zijn veel factoren die meespelen bij een zakelijke verhuizing. Voor vlotte verhuizingen zijn voorbereiding en de juiste kennis van cruciaal belang. 

Bij de service bedrijfsverhuizing van PolderVerhuizingen wordt het bedrijfsproces zo weinig mogelijk verstoord. De overgang naar het nieuwe pand, de overdracht, zal in overleg worden gepland. Ons vakbekwame personeel voert dit uit met de juiste apparatuur. 

Het inrichten van het kantoor en het aansluiten van de ICT zijn cruciale stappen om snel weer aan het werk te kunnen. PolderVerhuizingen biedt hiervoor degelijke totaaloplossingen. 

PolderVerhuizingen kan de zakelijke verhuizing volledig uit handen nemen, maar ook assisteren bij specifieke onderdelen van de verhuizing. We denken graag met u mee om de werkzaamheden naar wens uit te voeren. 

Heeft u vragen of interesse in onze service bedrijfsverhuizing? 

Neem dan gerust contact met ons op! 

  • Opgeleide vakmensen
  • ICT aansluitservice
  • In- en uitpakken van archieven
  • Interne of externe verhuizing
  • Wij regelen alles
5 Tips voor een succesvolle zakelijke verhuizing

Zijn mijn spullen veilig tijdens de verhuizing?

Onze medewerkers zijn opgeleide verhuizers. Wij gaan altijd zorgvuldig met uw spullen om. Daarnaast zijn we gecertificeerd als Erkende Verhuizer. Doordoor is uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd tot €100.000,-. De verhuizers letten tijdens het inpakken goed op kwetsbare spullen en zorgen ervoor dat deze op een veilige manier worden vervoerd.

Bij een zakelijke verhuizing letten we ook goed op uw archief en de bedrijfsadministratie. We pakken deze zorgvuldig in en in het nieuwe pand weer zorgvuldig uit. Zonder chaos en op de afgesproken tijd zijn uw administratie en uw archief klaar voor gebruik.  

Kwetsbare technologie is bij ons in goede handen. We verpakken en/of demonteren het veilig en zorgen dat het met precisie weer wordt opgebouwd. 

Ben je toch nog niet gerust op de veiligheid van jouw kostbare spullen? Neem dan contact met ons op. We doen wat ervoor nodig is zodat je met een gerust hart verhuist. 


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook PolderVerhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in? 
 
Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben een opleiding gevolgd en certificaten behaald. Niet alleen ons bedrijf is een erkende verhuizer, al onze medewerkers zijn eveneens gecertificeerde verhuizers. Zij verhuizen particulieren en bedrijven moeiteloos, zorgvuldig en snel. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Bij ons is uw inboedel in goede handen en liggen de bedrijfsprocessen zo kort mogelijk stil. 
 
Met een erkende verhuizer als PolderVerhuizingen zijn uw bedrijfsgoederen zowel op het nieuwe als het oude adres verzekerd. 
 
PolderVerhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers. 

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Open de chat
1
Vertel ons meer over jouw uitdaging
Meer weten? Ik help je graag verder