Bedrijfsverhuizing

Er zijn veel factoren die meespelen wanneer uw bedrijf verhuist. Voor een vlotte verhuizing zijn voorbereiding en de juiste kennis van cruciaal belang.

Bij de service bedrijfsverhuizing wordt het bedrijfsproces zo weinig mogelijk verstoord. De overdracht zal op het juiste moment worden gepland, in samenwerking met bekwaam personeel en de juiste apparatuur.

Het inrichten van het kantoor en het aansluiten van de ICT is een cruciale stap om na de verhuizing snel weer aan het werk te kunnen. PolderVerhuizingen biedt hiervoor degelijke totaaloplossingen.

PolderVerhuizingen kan de bedrijfsverhuizing volledig uit handen nemen, maar ook assisteren bij specifieke onderdelen van de verhuizing. We denken graag met u mee om de werkzaamheden naar wens uit te voeren.

Heb je vragen of interesse in onze service bedrijfsverhuizing?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Opgeleide vakmensen
  • ICT aansluitservice
  • In- en uitpakken van archieven
  • Interne of externe verhuizing
  • Wij regelen alles

Zijn mijn spullen veilig tijdens de verhuizing?

Onze medewerkers zijn opgeleide verhuizers. Wij gaan extra zorgvuldig met je spullen om. Daarnaast zijn we gecertificeerd als Erkende Verhuizer en is je inboedel altijd verzekerd tot €100.000,-. De verhuizers letten tijdens het inpakken extra goed op breekbare spullen en zorgen ervoor dat deze op een veilige manier worden vervoerd.

Ben je toch nog niet gerust op de veiligheid van jouw kostbare spullen? Neem dan contact met ons op. We doen wat ervoor nodig is zodat je met een gerust hart verhuist.


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook PolderVerhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben een opleiding gevolgd en certificaten behaald. Niet alleen ons bedrijf is een erkende verhuizer, al onze medewerkers zijn eveneens gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Bij ons is jouw inboedel in goede handen.

Met een erkende verhuizer als PolderVerhuizingen zijn je spullen zowel op het nieuwe als het oude adres verzekerd.

PolderVerhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Chat openen
1
Hulp nodig?
Waar kan ik je mee helpen?
Malcare WordPress Security