Tijdelijke opslag

Laat ons uw spullen zorgvuldig opslaan, zodat u er altijd bij kunt als dat nodig is. 

Of het nu gaat om kantoorbenodigdheden, meubels of archiefmateriaal, wij zorgen ervoor dat alles in één van onze loodsen wordt beschermd tegen diefstal, brand, knaagdieren en inbraak.

Vanuit uw huis, vlak voor uw deur, kunnen we de verhuizing combineren  met opslag. Alles wordt veilig en verzorgd opgeborgen in de container, die vervolgens in ons geklimatiseerde magazijn wordt geplaatst.

Heb je vragen of interesse in onze service tijdelijke opslag?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Geconditioneerde opslaglocatie
  • Geschikt voor alle meubelen
  • Veiligheid staat garant
  • Opgeleide verhuizers
  • Erkende Verhuizers certificaat
Tijdelijke opslag voor bedrijven: Een waardevolle oplossing

Staan mijn spullen veilig in de opslag?

Soms gebeurt het tijdens een verhuizing dat je tijdelijk geen plek hebt voor je inboedel. Het is bij PolderVerhuizingen dan mogelijk je inboedel in onze containeropslag te plaatsen. Deze containeropslag bevindt zich in een goed geklimatiseerd magazijn.


Alle containers zijn beveiligd tegen inbraak en verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Iedere klant heeft een eigen container. Omdat je deze met niemand deelt, kunnen wij snel en gemakkelijk bij je inboedel.


Hoe zit het met grote meubelstukken?

De opslag van grote meubels zoals banken en piano's is voor ons geen probleem. Om je spullen efficiënt en veilig op te slaan, worden grote meubels zo veel mogelijk gedemonteerd. Je kunt dit zelf doen of het ons laten doen.

Voor verdiepingen boven de begane grond gebruiken wij een handige verhuislift. Daarmee verplaatsen we snel en gemakkelijk je inboedel. Deze verhuislift heeft een bereik 27 meter hoog.


Container voor de deur

Tijdens een verhuizing blijkt nog wel eens dat je erg veel spullen hebt. Wanneer deze spullen in de weg staan, kunnen wij een opslagcontainer bij je voor de deur zetten. Je kunt deze zelf vullen. Is het toch te veel werk? Wij kunnen het ook voor je doen.

Wanneer de container gevuld is, halen wij deze in overleg weer bij je op.

Deze opslagcontainers zijn geschikt voor alle soorten meubelen. Omdat we ze na het ophalen plaatsen in ons geklimatiseerde magazijn, staan ook uw extra kwetsbare meubelstukken er veilig.


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. Zeg nou zelf, je geeft toch je geliefde inboedel niet zomaar aan de eerste de beste mee? De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook PolderVerhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben een opleiding gevolgd en certificaten behaald. Niet alleen ons bedrijf is een erkende verhuizer, al onze medewerkers zijn eveneens gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Bij ons is jouw inboedel in goede handen.

Met een erkende verhuizer als PolderVerhuizingen zijn je spullen zowel op het nieuwe als het oude adres verzekerd.

PolderVerhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Open de chat
1
Vertel ons meer over jouw uitdaging
Meer weten? Ik help je graag verder