Volledige Verhuizing

Als je hebt gekozen voor een volledige verhuizing, leveren wij de dozen en verpakkingsmaterialen bij je af, zodat je gelijk kunt gaan inpakken.

Zelf geen tijd om in te pakken? Ook dat komen we graag voor je doen!


Op de dag van verhuizing komen wij de inboedel ophalen met de verhuiswagen. Alles wordt zorgvuldig ingeladen en klaargemaakt voor het nieuwe adres.


Zodra alles is ingeladen, transporteren wij de inboedel naar het nieuwe adres en richten deze in. Gedemonteerd of gloednieuw meubilair wordt weer in elkaar gezet, zodat alles kan worden gezet waar het hoort. De verhuizing is klaar als alles op de juiste plaats staat.


Heb je vragen of interesse in onze service complete verhuizing?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Dozen en verpakkingsmaterialen
  • In- en uitpakservice
  • Geheel verzekerde inboedel
  • Opgeleide verhuizers
  • Wij regelen alles
7 tips om de kosten van je verhuizing in beeld te brengen

Wat gebeurt er tijdens een verhuizing?

Je gaat verhuizen en hebt besloten de verhuizing door ons te laten uitvoeren. Dan word je gebeld door één van onze planningsmedewerkers. Tijdens het gesprek komen jullie samen uit op een datum en tijdstip voor de verhuizing, zodat je weet waar je aan toe bent.


Nu de verhuizing gepland is, komen we verhuisdozen en verpakkingsmaterialen bij je brengen. Na het inpakken en –eventueel– het demonteren van meubels, vullen wij de verhuiswagen en rijden we naar je nieuwe woning. Daar worden alle spullen netjes uitgeladen en op de gewenste plek geplaatst. 


We gaan pas naar huis als jij tevreden bent.


Zijn mijn spullen veilig tijdens de verhuizing?

Onze medewerkers zijn opgeleide verhuizers. Wij gaan extra zorgvuldig met je spullen om. Daarnaast zijn we gecertificeerd als Erkende Verhuizer en is je inboedel altijd verzekerd tot €100.000,-. De verhuizers letten tijdens het inpakken extra goed op breekbare spullen en zorgen ervoor dat deze op een veilige manier worden vervoerd.

Ben je toch nog niet gerust op de veiligheid van jouw kostbare spullen? Neem dan contact met ons op. We doen wat ervoor nodig is zodat je met een gerust hart verhuist.


Laten inpakken of zelf inpakken?

De verhuisdozen en verpakkingsmaterialen die we bij je komen brengen zijn speciaal gemaakt voor een gemakkelijke verhuizing. Deze zijn uitstekend te gebruiken om spullen in te pakken. Dit kun je hiermee heel goed zelf doen. En als je handig bent kun je ook zelf meubels demonteren.

Of je laat het ons doen. We staan uiteraard klaar om van je over te nemen wat jij liever uit handen geeft. We nemen dit in het bovengenoemde telefoongesprek rustig met je door.


Hoe zit het met grote meubelstukken?

Het verhuizen van grote meubels zoals banken en piano's is voor ons geen probleem. Om je spullen efficiënt en veilig te vervoeren, worden grote meubels zo veel mogelijk gedemonteerd. Je kunt dit zelf doen of het ons laten doen.

Voor verdiepingen boven de begane grond gebruiken wij een handige verhuislift. Daarmee verplaatsen we snel en gemakkelijk je inboedel. Deze verhuislift heeft een bereik 27 meter hoog. PolderVerhuizingen brengt je keuken dus tot en met de 9e verdieping!


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. Zeg nou zelf, je geeft toch je geliefde inboedel niet zomaar aan de eerste de beste mee? De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook PolderVerhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben een opleiding gevolgd en certificaten behaald. Niet alleen ons bedrijf is een erkende verhuizer, al onze medewerkers zijn eveneens gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Bij ons is jouw inboedel in goede handen.

Met een erkende verhuizer als PolderVerhuizingen zijn je spullen zowel op het nieuwe als het oude adres verzekerd.

PolderVerhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Open de chat
1
Vertel ons meer over jouw uitdaging
Meer weten? Ik help je graag verder