Seniorenverhuizing

Vanaf een bepaalde leeftijd is het fijn om het zware werk rond een verhuizing uit handen te kunnen geven. Wanneer er sprake is van een verhuizing naar een seniorenwoning, vraagt dat bijzondere aandacht. Wat kan er mee, wat moet er weg? Er komt best veel bij kijken. Daarom bieden wij binnen onze verhuisservice de seniorenverhuizing aan.

De seniorenverhuizing vindt plaats in nauw overleg met de klant. Want uit handen geven hoeft niet hetzelfde te zijn als geen enkele controle meer hebben. Bij een seniorenverhuizing regelen wij alles. Maar wel in nauw overleg met de klant. Van het inpakken van de spullen tot de oplevering van de oude woning. Wat er ook bij komt kijken, wij regelen alles. In overleg met jou.

Wanneer je kleiner gaat wonen, kun je meestal niet alles meenemen. Dat nemen we rustig met je door, waarna wij het voor je regelen. Komt goed.

Op deze manier besteden onze verhuizers extra aandacht aan jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing voor jou soepel verloopt.


Heb je vragen of interesse in onze service seniorenverhuizing?

Neem dan gerust contact met ons op, of lees hieronder rustig verder.

  • Zeer rustgevende verhuizing
  • In- en uitpakservice
  • Inrichting van de nieuwe woning
  • Extra aandacht voor speciale wensen
  • Wij regelen alles
Verhuizen: Zelf Doen of Laten Doen?

Wat gebeurt er tijdens een seniorenverhuizing?

Je gaat verhuizen en hebt besloten de verhuizing door ons te laten uitvoeren. Dan word je gebeld door één van onze planningsmedewerkers. Tijdens het gesprek komen jullie samen uit op een datum en tijdstip voor de verhuizing. In dit gesprek wordt alles rustig met je doorgenomen, zodat je weet wat je te wachten staat.

Na dit telefoongesprek komen we met verhuisdozen en verpakkingsmaterialen. We beginnen met inpakken en uitzoeken. Ook demonteren we op de dag van de verhuizing de meubels. We vullen de verhuiswagen en rijden naar je nieuwe woning. Daar worden alle spullen netjes uitgeladen, uitgepakt en op de gewenste plek gezet. Ook zetten we alles wat gedemonteerd is in elkaar en op de juiste plek. Precies zoals jij dat wilt.

We gaan pas naar huis als jij tevreden bent.


Zijn mijn spullen veilig tijdens de verhuizing?

Onze medewerkers zijn opgeleide verhuizers. Wij gaan extra zorgvuldig met je spullen om. Daarnaast zijn we gecertificeerd als Erkende Verhuizer en is je inboedel altijd verzekerd tot €100.000,-. De verhuizers letten tijdens het inpakken extra goed op breekbare spullen en zorgen ervoor dat deze op een veilige manier worden vervoerd.

Ben je toch nog niet gerust op de veiligheid van jouw kostbare spullen? Neem dan contact met ons op. We doen wat ervoor nodig is zodat je met een gerust hart verhuist.


Hoe zit het met grote meubelstukken?

Het verhuizen van grote meubels zoals banken en piano's is voor ons geen probleem. Om je spullen efficiënt en veilig te vervoeren, worden grote meubels zo veel mogelijk gedemonteerd.

Voor verdiepingen boven de begane grond gebruiken wij een handige verhuislift. Daarmee verplaatsen we snel en gemakkelijk je inboedel. Deze verhuislift heeft een bereik 27 meter hoog. PolderVerhuizingen brengt je keuken dus tot en met de 9e verdieping!


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. Zeg nou zelf, je geeft toch je geliefde inboedel niet zomaar aan de eerste de beste mee? De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook PolderVerhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben een opleiding gevolgd en certificaten behaald. Niet alleen ons bedrijf is een erkende verhuizer, al onze medewerkers zijn eveneens gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Bij ons is jouw inboedel in goede handen.

Met een erkende verhuizer als PolderVerhuizingen zijn je spullen zowel op het nieuwe als het oude adres verzekerd.

PolderVerhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Open de chat
1
Vertel ons meer over jouw uitdaging
Meer weten? Ik help je graag verder