Meubel Logistiek

Wij verzorgen ook interieur-, meubel- en keukentransport. We bieden daarbij een garantie voor de veiligheid. Dus onze transporten zijn ook beveiligd.

Op de nieuwe locatie plaatsen we elk meubelstuk op de juiste plaats.

Wij bieden volledige logistieke ondersteuning voor grote winkelketens die keukens en meubels verkopen. We onderzoeken de bestelde producten op kwaliteit en volledigheid. De rit wordt met aandacht georganiseerd. We informeren de klant met behulp van 'track & trace'.


Gedemonteerde keukens leveren wij zodanig dat de monteur er meteen mee aan de slag kan.


Heb je vragen of interesse in onze service Meubel Logistiek?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Keuken- en interieurlevering
  • Beveiligd transport
  • Aandacht voor nazorg
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • Wij regelen alles

Zijn mijn spullen veilig tijdens de verhuizing?

Onze medewerkers zijn opgeleide verhuizers. Wij gaan extra zorgvuldig met je spullen om. Daarnaast zijn we gecertificeerd als Erkende Verhuizer en is je inboedel altijd verzekerd tot €100.000,-. De verhuizers letten tijdens het inpakken extra goed op breekbare spullen en zorgen ervoor dat deze op een veilige manier worden vervoerd.

Ben je toch nog niet gerust op de veiligheid van jouw kostbare spullen? Neem dan contact met ons op. We doen wat ervoor nodig is zodat je met een gerust hart verhuist.


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook PolderVerhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben een opleiding gevolgd en certificaten behaald. Niet alleen ons bedrijf is een erkende verhuizer, al onze medewerkers zijn eveneens gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Bij ons is jouw inboedel in goede handen.

Met een erkende verhuizer als PolderVerhuizingen zijn je spullen zowel op het nieuwe als het oude adres verzekerd.

PolderVerhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Open de chat
1
Vertel ons meer over jouw uitdaging
Meer weten? Ik help je graag verder