Projectverhuizing

Wij verhuizen bedrijven van iedere omvang. PolderVerhuizingen neemt de planning, uitvoering en het onderhoud van de verhuizing op zich.

De planning en voorbereidingen zijn essentieel voor een soepele verhuizing. Het maken van een sterk draaiboek garandeert dat de medewerkers van alle organisaties op de hoogte zijn van hun positie.

Naast een gedegen planning, is het van cruciaal belang om te beoordelen welke kennis nodig is voor het verplaatsen van installaties. Bij PolderVerhuizingen zorgen wij voor uitstekende expertise om alle delen van uw organisatie zorgvuldig te kunnen verhuizen.

Tijdens de verhuizing is het belangrijk dat de planning strookt met de uitvoering, en dat er bij problemen snel gezocht wordt naar oplossingen om de verhuizing alsnog soepel te laten verlopen. Wij leggen daarom extra focus op de communicatie tussen de partijen.

Bij het afronden van de verhuizing beginnen wij met de nazorg. Tijdens de nazorg zorgen wij ervoor dat de puntjes op de i worden gezet en streven wij naar volledige klanttevredenheid.

Polderverhuizingen kan de projectverhuizing volledig uit handen nemen, maar ook assisteren bij onderdelen van de verhuizing. We denken graag met u mee om de werkzaamheden naar wens uit te voeren.

Heeft u vragen of interesse in onze service projectverhuizing?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Focus op de communicatie
  • Team  van specialisten
  • Uitstekende nazorg
  • Veilig, zorgvuldig en discreet
  • Wij regelen alles

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Chat openen
1
Hulp nodig?
Waar kan ik je mee helpen?