Projectverhuizing

Wij verhuizen bedrijven van iedere omvang. PolderVerhuizingen neemt de planning, uitvoering en het onderhoud van de verhuizing op zich.

De planning en voorbereidingen zijn essentieel voor een soepele verhuizing. Het maken van een sterk draaiboek garandeert dat de medewerkers van alle organisaties op de hoogte zijn van hun positie.

Naast een gedegen planning, is het van cruciaal belang om te beoordelen welke kennis nodig is voor het verplaatsen van installaties. Bij PolderVerhuizingen zorgen wij voor uitstekende expertise om alle delen van uw organisatie zorgvuldig te kunnen verhuizen.

Tijdens de verhuizing is het belangrijk dat de planning strookt met de uitvoering, en dat er bij problemen snel gezocht wordt naar oplossingen om de verhuizing alsnog soepel te laten verlopen. Wij leggen daarom extra focus op de communicatie tussen de partijen.

Bij het afronden van de verhuizing beginnen wij met de nazorg. Tijdens de nazorg zorgen wij ervoor dat de puntjes op de i worden gezet en streven wij naar volledige klanttevredenheid.

Polderverhuizingen kan de projectverhuizing volledig uit handen nemen, maar ook assisteren bij onderdelen van de verhuizing. We denken graag met u mee om de werkzaamheden naar wens uit te voeren.

Heeft u vragen of interesse in onze service projectverhuizing?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Focus op de communicatie
  • Team  van specialisten
  • Uitstekende nazorg
  • Veilig, zorgvuldig en discreet
  • Wij regelen alles
Zakelijke verhuizing vs. projectverhuizing: wat is het verschil? 

Zijn mijn spullen veilig tijdens de verhuizing?

Onze medewerkers zijn opgeleide verhuizers. Wij gaan extra zorgvuldig met je spullen om. Daarnaast zijn we gecertificeerd als Erkende Verhuizer en is je inboedel altijd verzekerd tot €100.000,-. De verhuizers letten tijdens het inpakken extra goed op breekbare spullen en zorgen ervoor dat deze op een veilige manier worden vervoerd.

Ben je toch nog niet gerust op de veiligheid van jouw kostbare spullen? Neem dan contact met ons op. We doen wat ervoor nodig is zodat je met een gerust hart verhuist.


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook PolderVerhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben een opleiding gevolgd en certificaten behaald. Niet alleen ons bedrijf is een erkende verhuizer, al onze medewerkers zijn eveneens gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Bij ons is jouw inboedel in goede handen.

Met een erkende verhuizer als PolderVerhuizingen zijn je spullen zowel op het nieuwe als het oude adres verzekerd.

PolderVerhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Open de chat
1
Vertel ons meer over jouw uitdaging
Meer weten? Ik help je graag verder