Projectverhuizingen

Een grote verhuizing van een grote organisatie wordt ook wel een projectverhuizing genoemd. Een voorbeeld een projectverhuizing is de verhuizing van een verzorgingstehuis of een school naar een nieuwe locatie. Polderverhuizingen kan voorzien in de projectbegeleiding, uitvoering en de nazorg van de verhuizing.

De planning en de voorbereidingen zijn essentieel voor een goed verloop van de verhuizing. Het maken van een goed draaiboek zorgt ervoor dat de medewerkers van de organisatie duidelijk weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast zorgt het voor een duidelijk beeld wie waarvoor verantwoordelijk is. Naast een goede planning, is het van belang om te bekijken welke expertise benodigd is. Wanneer er een server van een organisatie verhuisd dient te worden, is er een andere expertise benodigd, dan wanneer het de verhuizing van medische apparatuur betreft.

Tijdens de verhuizing is het belangrijk dat de planning strookt met de uitvoering, en dat er bij problemen snel gezocht wordt naar oplossingen om de verhuizing alsnog soepel te laten verlopen. Wanneer de verhuizing is afgerond begint de fase van de nazorg van de verhuizing. Tijdens de nazorg worden de puntjes op de i gezet.

Polderverhuizingen kan de projectverhuizing volledig uit handen nemen, maar ook assisteren bij onderdelen van de verhuizing. We denken graag met u mee om de werkzaamheden uit te voeren.

 

Heeft u vragen of interesse in onze service projectverhuizing, neem dan contact op!

 

Tel: 0182- 767055                                                                     Info@polderverhuizingen.nl

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Volledige verhuizing?

Neem contact op met ons op of vraag direct een offerte aan via de offerteknop.

Tel: 0182-767055   

Mail: info@polderverhuizingen.nl

Offerte aanvragen