Kunstverhuizing

Bij PolderVerhuizingen verhuizen we kunstwerken voor bedrijven, kunstliefhebbers en musea en zorgen we voor een grondige documentatie van uw kunstwerken en het verhuisproces. Alle garanties vallen onder onze service.


We zijn gecertificeerd om de veiligheid van uw kostbaarheden tijdens het vervoer te waarborgen.

Wanneer het gaat om omvangrijke sculpturen, tuinbeelden, schilderijen en ongewone kunst beschikken wij over specialistische apparatuur. Ons personeel is gekwalificeerd en gespecialiseerd in de omgang met kostbare kunst.


Wij garanderen een optimaal klimaat voor uw kunstcollectie dankzij de klimaatbeheersing in onze voertuigen. Wij houden rekening met elk mogelijk gevaar dat gepaard gaat met het vervoer van uw kostbare lading.


Heb je vragen of interesse in onze service kunstverhuizing?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Certificaat voor kunstvervoer
  • Voor alle soorten kunst
  • Veilig en geconditioneerd vervoer
  • Opgeleide specialisten
  • Volledige garantie

Betrouwbaar transport

Voor kunsttransport over de weg beschikt PolderVerhuizingen over een modern wagenpark. Zo is de wagen die kunst vervoert geklimatiseerd en is ons vrachtwagenpark luchtgeveerd.

De laadruimte van onze wagen die kunst vervoert is van binnen speciaal bekleed en ingericht voor het vervoer van kunst en muziekinstrumenten, waaronder bijvoorbeeld een piano.

Mocht door de omvang van een kunstwerk apart transport noodzakelijk zijn, dan organiseren wij op inventieve en verantwoorde wijze speciaal vervoer. Daarnaast zorgen wij voor de benodigde contacten met politie, beveiliging en andere partijen zodat ook dergelijke speciale kunsttransporten vlekkeloos verlopen.

Verzekeringen, veiligheid en 'track-and-trace'

Bij alle kunsttransporten en alle diensten zorgt PolderVerhuizingen voor passende verzekeringen en de benodigde (extra) beveiliging. 


Om u op elk ogenblik te kunnen vertellen waar uw kostbaarheden zich exact bevinden, werken wij bij elk kunsttransport met een online 'track-and-trace'-systeem. 

De kunst van kunsttransport

Kunsttransport, het omgaan met muziekinstrumenten of kunstvoorwerpen, vraagt een speciale aanpak, speciale materialen en volledige toewijding. Een aanpak die veel verder gaat dan het feitelijke kunsttransport alleen. Elk object is uniek en vraagt een eigen procedure, met bijzondere zorg en aandacht. Wij beschikken over ruime ervaring in kunsttransport.

PolderVerhuizingen beschikt over medewerkers die speciaal getraind zijn voor het uitvoeren van deze taken. Het zijn medewerkers die een opleiding hebben gekregen en mede door jarenlange ervaring goed kunnen inschatten welke behandeling de juiste is. In nauw overleg met u, de opdrachtgever, zullen de medewerkers van PolderVerhuizingen een plan maken voor het optimale transport van uw kunst.

Alert op materiaal innovaties

Onze medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden en de kwaliteiten van bepaalde verpakkingen en de nieuwste materialen. We zoeken naar de beste verpakking voor uw instrument of kunstobject, en maken dat helemaal op maat. Binnen ons bedrijf is een aparte werkplaats voorhanden, die in korte tijd verpakkingen op maat kan fabriceren.

En ook daarin zijn we innovatief: we zoeken continu naar manieren om met nóg meer zorg kostbare voorwerpen te verpakken, zodat deze optimaal beschermd zijn tijdens het transport.

Kunst Verhuizen: 3 zaken om op te letten

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Zijn mijn spullen veilig tijdens de verhuizing?

Onze verhuizers zijn specialisten, gecertificeerd voor het omgaan met kunst. Daarmee garanderen wij een veilige overdracht. Als Erkende Verhuizer staat kwaliteit bij PolderVerhuizingen zeer hoog in het vaandel. De kans dat er iets misgaat is daarmee uiterst gering. Toch een ongelukje? Je inboedel is bij ons altijd verzekerd tot €100.000,-.

De verhuizers van PolderVerhuizingen hebben een feilloos oog voor breekbare spullen en zorgen ervoor dat deze op een veilige manier worden vervoerd. Onze verhuiswagens beschikken over klimaatbeheersing en zijn veilig voor het vervoeren van kostbare ladingen.

Ben je toch niet gerust op de veiligheid van jouw kostbare spullen? Neem dan contact met ons op. We nemen de veiligheid van jouw kostbaarheden graag nog eens rustig met je door, zodat je zeker weet dat ze bij ons in goede handen zijn.


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. Zeker wanneer het gaat om kostbaarheden zoals een kustverzameling.

De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook PolderVerhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben opleidingen gevolgd en certificaten behaald. Ons bedrijf is een erkende verhuizer en al onze medewerkers zijn gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Jouw kunstverzameling moet met de grootste zorg worden omgeven.

Met een erkende verhuizer als PolderVerhuizingen zijn jouw kostbaarheden op het nieuwe én op het oude adres verzekerd.

PolderVerhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Open de chat
1
Vertel ons meer over jouw uitdaging
Meer weten? Ik help je graag verder