Kunstverhuizing

Bij PolderVerhuizingen verhuizen we kunstwerken voor bedrijven, kunstliefhebbers en musea en zorgen we voor een grondige documentatie van uw kunstwerken en het verhuisproces. Alle garanties vallen onder onze service.


We zijn gecertificeerd om de veiligheid van uw kostbaarheden tijdens het vervoer te waarborgen.

Wanneer het gaat om omvangrijke sculpturen, tuinbeelden, schilderijen en ongewone kunst beschikken wij over specialistische apparatuur. Ons personeel is gekwalificeerd en gespecialiseerd in de omgang met kostbare kunst.


Wij garanderen een optimaal klimaat voor uw kunstcollectie dankzij de klimaatbeheersing in onze voertuigen. Wij houden rekening met elk mogelijk gevaar dat gepaard gaat met het vervoer van uw kostbare lading.


Heb je vragen of interesse in onze service kunstverhuizing?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Certificaat voor kunstvervoer
  • Voor alle soorten kunst
  • Veilig en geconditioneerd vervoer
  • Opgeleide specialisten
  • Volledige garantie

Zijn mijn spullen veilig tijdens de verhuizing?

Onze verhuizers zijn specialisten, gecertificeerd voor het omgaan met kunst. Daarmee garanderen wij een veilige overdracht. Als Erkende Verhuizer staat kwaliteit bij PolderVerhuizingen zeer hoog in het vaandel. De kans dat er iets misgaat is daarmee uiterst gering. Toch een ongelukje? Je inboedel is bij ons altijd verzekerd tot €100.000,-.

De verhuizers van PolderVerhuizingen hebben een feilloos oog voor breekbare spullen en zorgen ervoor dat deze op een veilige manier worden vervoerd. Onze verhuiswagens beschikken over klimaatbeheersing en zijn veilig voor het vervoeren van kostbare ladingen.

Ben je toch niet gerust op de veiligheid van jouw kostbare spullen? Neem dan contact met ons op. We nemen de veiligheid van jouw kostbaarheden graag nog eens rustig met je door, zodat je zeker weet dat ze bij ons in goede handen zijn.


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. Zeker wanneer het gaat om kostbaarheden zoals een kustverzameling.

De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook PolderVerhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben opleidingen gevolgd en certificaten behaald. Ons bedrijf is een erkende verhuizer en al onze medewerkers zijn gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Jouw kunstverzameling moet met de grootste zorg worden omgeven.

Met een erkende verhuizer als PolderVerhuizingen zijn jouw kostbaarheden op het nieuwe én op het oude adres verzekerd.

PolderVerhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Chat openen
1
Hulp nodig?
Waar kan ik je mee helpen?
Malcare WordPress Security