juli 20, 2023
  • home
  • //
  • artikelen
  • //
  • Stressvrij Verhuizen: Waarom een Erkend Verhuisbedrijf het Verschil Maakt
20 juli, 2023

Misschien heb je zelf al wel eens geholpen bij een verhuizing van familie of vrienden.

 

Ging best goed zeker? Waarom zou je dan een verhuisbedrijf inhuren?


Je kunt het toch ook zelf?


Dat is een gedachte die vooral waar is wanneer je niet aan het verhuizen bent. Maar wanneer je er middenin zit wordt het al snel anders.
Veel stress en zorgen tijdens de aanloop en dan moet de verhuisdag zelf nog beginnen. 

Het is natuurlijk niet voor niets dat maar liefst 12% van de volledige verhuizingen wordt ingekocht door mensen die eerder de verhuizing zelf hebben gedaan. Die willen de stress, vermoeienis en de zorgen niet nog een keer.

 

Maar als je dan je verhuizing geheel of gedeeltelijk laat uitvoeren door een verhuisbedrijf, moet het wel goed gaan. Stel je voor dat jij je goede geld uitgeeft aan een verhuisbedrijf en dan nog steeds met stress moet verhuizen.

 

Want verhuizen is niet zomaar lukraak wat dozen vullen en deze in een gehuurde bestelbus zetten. En wat te denken van al je apparatuur? Die zet je zelf toch ook niet zomaar op een aanhanger? En het demonteren van de meubels? Dat moet wel goed gebeuren, en zó dat ze daarna ook weer in elkaar passen.


Iedereen kan verhuizen. Tuurlijk!

Maar moeiteloos verhuizen, vlekkeloos verhuizen... dat is toch echt een ander verhaal. Ook voor een verhuisbedrijf.

Daarom is PolderVerhuizingen aangesloten bij de branchevereniging
Erkende Verhuizers.
Met alle andere bedrijven die zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers houden we elkaar scherp.


We blijven nadenken hoe we onze klanten een comfortabele verhuizing kunnen bezorgen en een prettige start in hun nieuwe woonomgeving. Het predicaat Erkende Verhuizer is niet een stickertje dat zomaar overal op mag worden geplakt.

 
Je krijgt het als verhuisbedrijf zeker niet zomaar. Alle aangesloten bedrijven worden geïnspecteerd. En ook na de toekenning van het predicaat ‘Erkende Verhuizer’ vinden er regelmatig audits plaats, waarbij als het nodig is het predicaat wordt ingetrokken. 


In Nederland hebben 215 van de 450 verhuisbedrijven niet het predicaat Erkende Verhuizer.

kaartje met worry less

Maar wat zijn nou precies de voordelen van een Erkend Verhuizer voor jou als klant?

We gaan er natuurlijk niet van uit, maar stel nou dat een verhuisbedrijf zijn verplichtingen niet na kan komen, wat dan?

 
Bij een Erkend Verhuizer zit je dan niet in de penarie. 


Wanneer je een Erkend Verhuizer opdracht geeft tot verhuizen is je verhuizing gegarandeerd. Ook als het verhuisbedrijf onverhoopt de verplichtingen niet meer na kan komen.

 
Dat is alvast een veilig gevoel, toch?

In zee gaan met een Erkende Verhuizer betekent: gelijk alles goed verzekerd. Je spullen zijn verzekerd tegen dagwaarde tot een bedrag van € 100.000,-. Altijd handig! Aan de verzekering zal het niet liggen!Maar ook over het werk zelf denken we goed na.

Daarom laten we onze medewerkers opleiden bij het Verhuiscollege. Daar worden ze geschoold tot professionals die hun vak verstaan. Van de planning tot het inpakken van de spullen: bij een Erkend Verhuizer weten de medewerkers wat ze doen.


Zo kun jij ontspannen verhuizen.Bij PolderVerhuizingen voelen we ons van meet af aan al thuis bij de Erkende Verhuizers. 

De eisen die worden gesteld zijn bij Polder vanzelfsprekend en staan bij ons altijd hoog in het vaandel. 


We gaan liever een stap verder dan dat we een stap te weinig zetten en daar danken we onze goede naam aan.


Een prettige ervaring voor onze klanten, daar gaat het uiteindelijk om.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Open de chat
1
Vertel ons meer over jouw uitdaging
Meer weten? Ik help je graag verder