augustus 29, 2023
29 augustus, 2023

Je gaat verhuizen en denkt erover om een verhuisbedrijf in te huren. Goed idee. De eerste stap zet je vaak online. Maar daarna heb je toch al snel telefonisch contact.


Omdat je een vraag hebt, bijvoorbeeld. Of omdat wij je bellen voor een afspraak. Want we komen eerst polshoogte nemen. Dan hebben we een goed beeld van wat je nodig hebt en van ons verwacht.


Want een soepele verhuizing kun je nu eenmaal niet digitaal regelen. Wij hebben er liever een gezicht en een stem bij.


Dus heb je zelf vragen of wensen? Bel ons dan even. Wij zijn op werkdagen iedere dag telefonisch bereikbaar van 8 tot 17 uur. Er is altijd iemand die je te woord staat en je de weg wijst naar het antwoord dat je zoekt.


Maar wie krijg je dan aan de telefoon?

Erika bijvoorbeeld. Erika is 55 jaar en werkt sinds 2021 bij PolderVerhuizingen. 

“Naast het aannemen van de telefoon, plan ik de taxatie in. Als u ons na de offerte opdracht geeft, bel ik u om een aantal zaken te bespreken. Dan maak ik de verhuisplanning. Ook doe ik de urenregistratie van de verhuizers en maak ik de factuur. Daardoor ben ik van iedere verhuizing goed op de hoogte. Dat is belangrijk, want dan kan ik u goed helpen als u belt met uw vragen. Dat vind ik leuk en doe ik graag: de zaken zo regelen dat de verhuizing goed verloopt.” 

Erika

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Open de chat
1
Vertel ons meer over jouw uitdaging
Meer weten? Ik help je graag verder