PolderVerhuizingen

Het erkende verhuisbedrijf voor Krimpenerwaard en omstreken.

Erkende Verhuizers
Verhuistrailer
Verhuizingen

Onze diensten

verhuislift

Volledige Verhuizing

Met onze uitstekende service voor volledige verhuizing bieden wij een uitgebreide reeks keuzemogelijkheden voor je verhuizing. Van het leveren van verhuisdozen en inpakmaterialen tot het monteren van de meubelen in je nieuwe huis.

polder transport

Seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing wordt er nóg meer rekening gehouden met de individuele voorkeuren van de bewoners. Of het nu gaat om het inrichten van de nieuwe woning of het afvoeren van overtollig inboedel: ons team neemt u graag de zorgen uit handen.

Woningontruiming erkende verhuizers

Woningontruiming

Ben je op zoek naar het laten leeghalen van een woning? Met de service woningontruiming zorgen wij ervoor dat het huis leeg aangeleverd kan worden, waaronder het weghalen van de tapijten, de meubels en het afval.

polder transport

Handyman service

Onze behulpzame medewerker, de Handyman, is perfect voor huishoudelijke taken tijdens een verhuizing. De Handyman is de beste oplossing voor klussen zoals het ophangen van foto's en lampen of het installeren van laminaatvloeren.

Verhuistrailer

Met de verhuistrailer kun je verhuizen met minimale kosten. De verhuistrailer wordt voor de deur neergezet, waarna je zelf of met de hulp van ons team kunt inladen. Na het inladen wordt de verhuistrailer door ons opgehaald en naar de nieuwe bestemming gereden.

Tijdelijke opslag

Plek nodig tijdens de verhuizing? De Polderbox komt naar je toe! Laad de spullen direct voor de deur in. Wij verzegelen de kist, waarna het wordt opgeslagen op onze veilige en verwarmde opslaglocatie.

Zakelijk verhuizen

Wanneer uw bedrijf gaat verhuizen, komt er veel bij kijken. De verhuizing op het juiste moment inplannen, gekwalificeerd personeel en het juiste materieel zorgen ervoor dat uw bedrijfsproces zo min mogelijk wordt verstoord. Wij helpen ook met het inrichten van de werkplek en het aansluiten van de ICT.

Marco Jongeneel Sven Jongeneel verhuizingen

Wij bieden...

Voordelige verhuizing

PolderVerhuizingen biedt een uitstekende prijs voor je verhuizing in Schoonhoven en omgeving.

Directe prijsopgave

Je krijgt binnen 24 uur na offerteaanvraag een prijsopgave zodat je snel en gemakkelijk een keuze kunt maken.

Flexibiliteit

Wij zijn altijd op zoek naar een oplossing en staan klaar voor iedere uitdaging.

Professionaliteit

De opgeleide verhuizers van PolderVerhuizingen zijn échte harde werkers en stellen je gerust tijdens de verhuizing.

Innovatie

Met vernieuwende diensten zoals de Polder Verhuistrailer en Handyman-service staan wij voorop met innovaties in de verhuiswereld.

...gegarandeerde de beste kwaliteit, in samenwerking met:

erkende verhuizers

Wie is PolderVerhuizingen?

Familiebedrijf

PolderVerhuizingen is een echt familiebedrijf dat zich inzet om klanten te helpen met hun verhuiswensen.
Een verhuizing kan een spannend moment zijn waarbij veel gepland moet worden. Daarom heeft PolderVerhuizingen een diversiteit aan werkwijzen, waardoor er voor elke verhuizing een passende oplossing is.
PolderVerhuizingen wil zich onderscheiden door het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten tegen een redelijke prijs.

Sinds 1961

Tot Uw Dienst Verhuizingen en PolderVerhuizingen. Twee erkende verhuisbedrijven, één missie, en... één organisatie. PolderVerhuizingen heeft vanaf maart 2020 een nieuwe grote broer. Door deze fusie kunnen wij extra gebieden bestrijken met behoud van onze hoge kwaliteitsnormen. Dus, of je nu met PolderVerhuizingen of Tot Uw Dienst verhuist, ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een bericht

Contactformulier Voorpagina

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Platinastraat 4-A

2872 ZX Schoonhoven


Tel: 0182- 767 055

E-mail: info@polderverhuizingen.nl


KVK-nummer: 77668812